SPA i Lysekil

Några dagar på ett härligt spa gör underverk för både kropp och själ. Alla mår bra av att få en energikick då och då och ett spa som erbjuder bland annat massage, ansiktsbehandlingar, god mat och sköna bad är ett av de bästa sätten att ladda batterierna. Ta med kollegorna, tjejkompisarna, mamma eller din partner för en njutningsfylld dag eller helg. Lysekil kan ståta med några riktigt bra spa som du kan kombinera med ett besök i den charmiga staden vid havet som har massor att erbjuda även den mest kräsne besökaren.

Ett urval av populära span i Lysekil

Några av Lysekils populäraste spa är bland annat Strandflickorna Hotell&Konferens som erbjuder besökaren flera olika alternativ till avkoppling men även aktiviteter. För dig som har ont om tid är paketetet vardagslyx perfekt. En eftermiddag med spabad och bastu avslutas med en god middag med fisk och skaldjurssoppa. på Lingatans skyddshem i Lysekil skulle vanartiga flickor fostras till goda medborgare. Idag ligger där Vann spa som med den magiska utsikten över Gullmarstrand erbjuder besökaren ett stort urval av behandlingar. Här fylls du av känslan att du ligger på en solvarm klippa vare sig det är vinter eller sommar. Varför inte testa morgon spa, där du börjar med en frukost buffé och avslutar med lunch och däremellan njuter av spaet.

Njut av havet i Lysekil

Hotell Gullmarsstrands utmärkta läge direkt vid stranden ger en unik känsla av absolut ro. Det personliga hotellet där estetik och kvalitet är ständigt närvarande erbjuder bland annat lyxiga vardagspaket där du får njuta av bastu, relax och bad i utomhuspoolen som håller 38 grader. Smögens hafsbad var en kurort och mötesplats redan i början av förra seklet. I en doftande och behaglig miljö står terapeuterna redo för att erbjuda sköna behandlingar. Prova på tvagningsritualerna som förr, men med dagens milda produkter. Njut av ett bad i pool, jacuzzi eller varför inte ett uppfriskande havsbad. I närhet till Lysekil finns fler härliga span. Detta var bara ett axplock av några av dem som erbjuder sköna behandlingar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *