2013-10-04 02.05.48

Är blommor trevliga att ha?

Share on StumbleUponPrint this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Buffer this page

Inreda med växter.
Det finns flera kanon anledningar att inreda sitt hus med växter. Till att börja med så producerar de syre, vilket är livsviktigt för människor. Men de fångar också upp föroreningar, både de som kommer ut från kroppen men likaså dom som kommer in i hemmet utifrån. Att inkludera växter i hemmet ger alltså en renare miljö , samt du andas bättre. Särskilt viktiga är växter med stora gröna blad, det finns flertal olika varianter som matchar kalas. Sanning är att vi har sett hur växter kan reducera Alzheimers symptom i patienter samt även reducera blodtrycket. Barn som innehar ADHD blir även hjälpta av ett hem med växter.
Den viktigaste anledningen för dom flesta är dock en utseende faktum, även om vi känner till hur väl det är för hälsan. Man anser det är vacker med växter i hemmet och använder dom för att det ska bli en social atmosfär. I princip kan vi plantera dom var som helst- på väggarna, på piedestaler även så klart bord samt hyllor. Har man riktig stora växter i krukor som är tunga och svåra att uppskjuta omkring brukar man först plantera ut dom samt efteråt modifiera resten av möblemanget runt omkring.
Vill du ha en genomgående look i hemmet kan vi välja krukor som har likadan färg eller i samtliga fall liknande mönster. Men du kan också tillverka riktigt härliga effekter genom att lägga fokus på något inte som andra i ett rum- som ett bord fullt med olika krukväxter eller kanske en piedestal där en stor ormbunke får växa till synes vilt. Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter uppehåll för dom olika sätten du kan använda växter i heminredning.
Allt fler odlar örter i köket, då och då ihop med de vanliga krukväxterna i köksfönstret. Eller så ställer vi några krukor på diskbänken, där dom får indirekt sken En fönsterkarm är annars ett fint plats, därför att man är trygg på att blomman får tillräckligt med sol, också under vintern. De blomster som ej vill ha direkt soljus eller mer skugga kan du istället placera djupare in i rummet. Alla lokal är likaså olika beroende på vilket vädersstreck dom vätter mot, en del växter behöver söderläge med så mycket sol som möjligt. Är fönstren stora kommer mer dagsljus in än rummet har små fönster, något annat man kan tänka på när du placerar ut blommorna.
Amplar är ett kalas metod att få upp blommorna på höjden. Det kan vara från fönsterkarmen, eller kanske helt enkelt från en krok i taket. Detta är vanligt i badrummet, här trivs många växter i den bastuluft som skapas. Ett annat metod att få upp blommorna är genom att ställa dem på en piedestal. Vill man ha en riktig djungel kan vi placera blommorna på många annorlunda höjder så att vart ögat än vilar så finns det något grönt.
Det är betydelsefull att äga växter hemma, men hur och var vi sätter dem är absolut en smaksak. Ytterligare ett metod att kunna sätta sin personliga touch på hemmet.

IMG_0002

Är dina gardiner gammla och smutsiga?

Share on StumbleUponPrint this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Buffer this page

Använd gardiner för att möblera vardagsrummet.
Gardiner är versatila verktyg när man planerar sin inredning, och en betydande del av den stora helheten. Genom att ändra ut gardinerna kan man helt och hållet förändra ett rum, utan att handla nya möbler. Här innehar man faktiskt chans att exponera vilken smak man har och sätta sin stil på rummet.
Vilka gardiner vi väljer beror självklart en del på hur fönstren ser ut, men även va du vill använda gardinerna till. En del äger dem enbart för dekoration, du sätter upp dem, arrangerar dom samt ser till att allt sitter utmärkt- sedan rör du dom ej igen förrän det är dags att rengöra dem. Andra, däremot, äger gardiner för att vi vill dra för dem för fönstren, förutom att det är en vacker dekoration. Då tvingas de sitta så till att vi lätt kan dra de där fram samt tillbaka.
Allt det här skapar olika förutsättningar som du måste fundera på när vi väljer material samt formgivning på gardinerna. Vi får kika på vilka möbler som finns i vardagsrummet samt andra dekorationer. Ibland matchar det bäst med draperade gardiner, lite tyngre varianter, men andra gånger är det bäst med ljusare uppsättningar såsom är l uftigare. Man kan alltid selektera som du vill, det är icke lag på va du måste utföra, men det kan vara en bra ide’ att höra vad experterna innehar att säga.
Äger man stora fyrkantiga fönster kan det lätt bli många hörn samt kanter. Gardiner som är mönstrade brukar göra det hela lite mjukare. Dessa tar udden av det vassa, så att tala, och ger ett mjukare helhetsintryck. Mörka färger brukar förminska ett rum, rött anses vara en eldig, energetisk färg medan marin lugnar ner och skapar stillhet. Hur man använder ett vardagsrum kan nämligen affektera vilka gardiner man väljer. Vill man att det skall finnas ett stilla, lugnt rum dit man kan dra sig tillbaka med en bok, möjligtvis med en divansoffa där du kan ta sig en små tupplur? Eller använder man sitt vardagsrum för aktiviteter, att underhålla gäster, leka videospel och lyssna på musik?
Ifall vi icke vill använda gardinstänger finns det valmöjlighet för vardagsrummets gardiner. Äger vi ett snyggt fönster, som är rundat, kan vi bilda en ovanlig effekt genom att använda krokar istället. Det här skapar en mjuk, cirkel verkan, ej det vanliga raka, precis som fönstret självt. Du kan också använda sig av osynliga trådar eller linor, det här gör att man istället för att koncentrera på gardinstången ser fönster samt väggar bättre. På det här sätt syns dom ej när gardinerna är fråndragna, men vi kan fortfarande använda dom för att dra för. Själva gardinerna kan sitta på en stång som icke syns, utan ändknoppar.
Det är en glädje att inreda huset, samt gardinerna är en viktig andel av det hela. Man kan framställa ett perfekt vardagsrum där familjen kan ha det bra, befinna tillsammans och trivas. Genom att tänka igenom hur du vill ha sitt vardagsrum, och hur det ser ut i övrigt, så kan man frambringa det perfekta allrummet.

DSC06965

Snygga dorrmattor som gör skillnad i ditt hus

Share on StumbleUponPrint this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Buffer this page

I ett hem är hallen samt ytterdörren det allra första du möter. Du kan giva ett gott intryck här, vilket kommer att få gästerna att uppleva sig välkomna. Ens personliga hem, alternativt domän, börjar utanför huset samt redan innan du öppnar dörrarna kan man se hemmets stil. Färgen på dörren, vilka blomster och dörrmatta du väljer- allt detta visar vem man är.

Också ifall du icke tycker att det är hela världen är hur det ser ut hemma åtminstone betydelsefullt, även på utsidan. Både för gäster som kommer, ändock före allting för sin personlig trivsel. En suverän dörrmatta skall finnas både fin och användbar. Redan innan du promenerar in är det suverän att torka av sig och lämna smutsen utanför. Man inneha verkligen mycket att välja på idag, vissa dörrmattor är riktig ovanliga. Man kan, exempelvi, hälsa gästerna välkomna samt köra försäljare på dörren.

Hlynur Atlason kommer från Island, men bor och arbetar i New York. Han har skapat något som kallas för Above Home Floor Mats, och det är absolut vad dom är. Designen är inspirerad av bakgårdar och pooler, men sett uppifrån. Inspirationen har han hämtat av folk pooler och bakgårdar och har därefter bildat en stilistisk design med mönster i ljusa färger. De påminner om sommar samt sol, passar kanon vid balkongdörr eller bredvid poolen eventuellt. Den är vävd i ett kraftfull material, abacafiber, som är både luktfritt samt vattentåligt.

Det finns ingen orsak att icke välja fina saker för hemmet, i precis den stil vi anser om. Detta är syftet med flera av dessa inredningsdetaljer av Umbria Shift. Det vardagliga kan uppkomma något nytt. En dörrmatta är inte massiv, men kan göra olikhet i hurda vi upplever hemmet.

brickaguld2

Vackert Bricka

Share on StumbleUponPrint this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Buffer this page

I de flesta hem fikar man eller äter gärna i olika rum, samt inte bara i köket.
Det är, till exempel, normalt att man drar sig ut till balkongen eller sitter på uteplatsen för att vara tillsammans och verkligen umgås när det är hett under sommaren.

Ett grandiost antal människor anser om att käka framför TVn, man slapppnar av och varvar ner efter dags arbete.
Eller när man kommer hem på kvällen så vill ganska många sitta och vila framför TVn, kanske käka här också samtidigt.
Men brickor kan användas för jätte- mer än bara förflytta saker.
Om man har en riktig vacker bricka, som dom som On Our Table producerar, så pryder den sin ställe ungefär var som helst.
Dom tillverkar sina produkter av svart valnöt från Amerika för sin 9.9.2 ask bricka, och de använder endast etiskt fällda trän, ett väldigt naturvänligt val.

Icke bara det, men man använder bara trä som har fällts på ett etiskt sätt för att skydda om det gröna.
Brickan är alldeles tillräcklig stor, 40 gånger 31 centimeter.
Genom att olja den ibland, och åtfölja dom instruktioner som följer med, kan ni njuta av det vackra träet under många år.
Denna vackra träbricka kan man tillämpa till att placera prylar på också, något som hela tiden behövs.
Denna fina träbricka kan ni tillämpa till att lägga prylar på också, något som alltid behövs.
På skrivbordet blir det alltid olika högar med papper, det här är en lämpligt förvaringsplats.
Eller så kan man ha brickan på fotstolen alternativt puffen, som ett litet extra bord, när man sitter komfortabelt i fåtöljen framför TVn och kökar.

Den är stadig och saker ramlar inte av så enkel, en klar fördel.
Man kan också använda den för servering, naturligtvis, som Blue Cat i New York gör.
Med andra ord kan man framhäva denna vackra bricka och använda den för en hel del olika saker.